W
TILMELDING TIL SÆSONEN 2019 - 2020

Du kan her tilmelde dig på det hold, du ønsker at deltage på og betale kontingent med de viste betalingskort. Du trykker på dit hold og kan så se beskrivelse af holdet m.v. i boksen til højre på skærmen. Nederst på siden trykker du på "Tilmeld" - hvis du tidligere har været medlem af SKFIF-Gymnastik, indtaster du blot dit mobil nr. eller mail. Er du nyt medlem, indtaster du oplysningerne under Nyt medlem. Herefter trykker du på "Tilmeld" og følger betalingsvejledningen på skærmen. Tilmelder du et barn, er det vigtigt, at det er barnets oplysninger du indtaster.

Du er velkommen til at deltage 2 gange på holdet, inden du melder dig til. Bemærk dog at enkelte hold har begrænsning på antal deltagere. Indbetalt kontingent refunderes ikke efter sæsonstart den 2/9 2019. 

Har du ikke betalingskort, kan du få en kuvert hos din træner til brug ved tilmelding, som du udfylder, lægger kontingentet i kontanter i kuverten og afleverer den til din træner. 

Ved din tilmelding accepterer du samtidig, at fotos og video som tages ved træninger, events, opvisninger osv må benyttes på foreningens hjemmeside, facebook side og programfolder. Kan du ikke acceptere dette, beder vi dig kontakte bestyrelsen og give besked herom. 

TRYK PÅ DE ENKELTE HOLD FOR AT SE HOLDBESKRIVELSEN!
Skt. Klemens-Fangel IF, gymnastik | Dahlsvej 1 | 5260 Odense S | skfif-gymnastik@outlook.dk | CVR nr. 21 57 56 74